portmeirion_1
portmeirion_2
portmeirion_3
portmeirion_1 portmeirion_2 portmeirion_3

Portmeirion

Our client (Portmeirion) approached us to assist them in expanding their chain of high quality retail shops to include one in South Wales. The location could not have been a more prestigious one, within the main entrance foyer of the newly built Welsh Millennium Centre at the heart of Cardiff bay.

By necessity, the interior of the shop had to satisfy a strict design brief to complement the appearance of the centre itself. The choice of materials was therefore very important and included a natural slate floor; matching wood veneer for the display units, walls and ceiling; stainless steel signage and details.

As part of our work we included for a lighting scheme that focuses on the goods displayed and gives the shop an attractive general appeal to entice visitors from the adjacent theatre foyer.