Tracesmart_4
Tracesmart_1
Tracesmart_2
Tracesmart_4 Tracesmart_1 Tracesmart_2

Tracesmart

Our client (Tracesmart) approached us with a very exciting project; to fit out their newly purchased office in Cardiff Bay. The location and brief could not have been more attractive; they had purchased an open plan unit on the waters edge (near St. David’s hotel) and wanted a modern design to reflect their company image.

The interior shell has been fitted out to include a board room, cellular offices, staff room, reception area, open plan office and toilet/shower facilities. Key to the design is the use of frameless glass partitions to ensure daylight gets into the heart of the central open plan space.

Other specification includes air conditioning, a raised access floor for services distribution, timber veneer ceiling with coffered lighting and a bespoke reception desk.