website_kitchen
website_bathroom
website_rear
website_kitchen website_bathroom website_rear

Leckwith

The remodelling of this disjointed rural property developed as several small additions within an overall masterplan. The rest of the house was also refurbished to maintain a consistent quality of finish throughout.

An enlarged kitchen extends out into the garden. This extension takes the form of a glass drawer that’s clearly defined as distinct from the original house. Cladding the supporting goalpost frame with stainless steel completes the form. Large sliding doors face the garden to allow the space to open up into the countryside beyond. Overhead, a strip roof window focuses daylight over the dining area.

Separately, on the first floor, a glass box accommodates the master beds en-suite. Careful specification of mirrored glass by specialists Trombe preserves privacy. In addition, a glass roof allows views of the night sky above the freestanding bath.