llanishen_1
llanishen_2
llanishen_3
llanishen_1 llanishen_2 llanishen_3

Llanishen

This project is a part two storey, part single storey extension to a detached house in Llanishen. Our client wanted the completed build to look like it has always been one house (and not an obvious addition). By comparing the ‘before’ image (bottom right) with the ‘after’ images (bottom left and bottom middle) we hope we’ve illustrated how this has been achieved.

The ground floor includes a new dining room linked to the existing lounge; this incorporates aluminium folding/sliding glass doors on two sides that open out onto a new raised patio. There is also a new utility room to the side that is connected to the existing kitchen.

Upstairs, two new bedrooms have been added. One is a new master bedroom with en-suite; the other a new double bedroom to the side. The interior has also been extensively refurbished.