tyr_web1
tyr_web2
tyr_web3
tyr_web1 tyr_web2 tyr_web3

Roath Park Lake

This project developed into a major extension and re-planning of this semi-detached family home near Roath Park in Cardiff. The main space illustrated includes a new kitchen, dining and sitting area.

Each section was designed with natural light and views out to the garden as the primary consideration. Most of the light comes through the bi-fold doors; a rooflight above the opening to the sitting area and a window in the kitchen add supplementary daylight where needed.

Our client did not want a completely open plan space; the sitting area has therefore been kept partly segregated by retaining some of the original structure and using a natural change in levels.

Other additions include a new utility room on the ground floor; a new master bedroom with en-suite and a family bathroom on the first floor.